Plintverwarming

Plintverwarming combineert het beste van twee werelden: de eenvoud en regelsnelheid van radiatoren en het comfort en de ruimtebesparing van vloerverwarming.

Vloerverwarming is voor veel mensen een mooi alternatief voor radiatoren. Het is een comfortabele en onopvallende manier van verwarmen. Maar onder vloeren van hout, laminaat en tapijt is vloerverwarming beduidend minder effectief. ThermaSkirt plintverwarming is dé energiezuinige oplossing voor nieuwbouw en bestaande huizen. Er zijn geen ingrijpende aanpassingen voor nodig: een ThermaSkirt plint vervangt in een keer uw huidige plinten én radiatoren. Net als vloerverwarming verdeelt ThermaSkirt de warmte op laag niveau gelijkmatig over de hele ruimte. Plintverwarming kan echter veel sneller dan vloerverwarming reageren op uw warmtebehoefte. Kortom: een geweldige combinatie tussen verwarming en verfraaiing van uw woning.

Hoe ziet de plint eruit?

Wij werken met twee modellen uit de ThermaSkirt lijn; DecoBM en DecoBM3.
Deze modellen zijn maar 2cm. dik en verschillen in hoogte.
DecoBM is 11,5 cm. hoog en DecoBM3 17 cm.
De maximale lengte van 1 plint is 6 meter, hiermee kunnen bijna alle wanden met 1 stuk plint worden bedekt.
decobmdecobm3
DecoBM                                          DecoBM3Download de Thermaskirt plintverwarming brochure (3 MB); klik hier (opent in nieuw scherm) 

Download een aanvraagformulier voor een offerte; klik hier (opent in nieuw scherm)